Over ons

BVQ_logo
BVQ, UW VAKMAN

BVQ, uw partner in renovatie-, isolatie-, gyproc-, plamuur- en schrijnwerken. BVQ staat voor Bart Van Quickelberghe, een gedreven vakman met een uitgebreid pakket aan diensten die te maken hebben met bouwen en verbouwen.

Ik werk alles perfect af, bezit veel ervaring en vakkennis en werk altijd op maat. Ik vind een persoonlijk contact belangrijk. U wilt er toch ook voor de volle 100% kunnen op vertrouwen dat ik de juiste man ben voor de job? Ik engageer me voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en werk samen met vaste partners. Doorheen het project blijf ik altijd uw aanspreekpunt. Bovendien werk ik met hoogwaardige materialen, zodat ook de duurzaamheid van het resultaat verzekerd is.

Bent u op zoek naar een vakkundig aannemer in Harelbeke-Kortrijk (West-Vlaanderen) die oog heeft voor detail? Neem dan snel contact op! We bespreken samen uw wensen zodat we tot een perfect eindresultaat komen.

Neem vrijblijvend contact op. We maken graag een gratis prijsofferte en geven u advies betreffende bouwpremies en subsidies.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info