Isolatie

isolatiewerken-bvq-rechts-1
isolatiewerken-bvq-rechts-2
isolatiewerken-bvq-links
DAKISOLATIE

Uw dak isoleren is een zeer goede investering, die bovendien voor een pak meer rendement in uw woning zorgt. Er is minder warmteverlies, lagere stookkosten en bovendien minder kans op vochtproblemen (condens). Laat u bijstaan door de vakmannen van BVQ bij de keuze van de geschikte materialen en plan van aanpak.

 

Doorheen de jaren bouwden wij een pak ervaring op in de isolatie van alle types daken. Een aanpak op maat staat bij ons centraal. Wij kunnen u van dienst zijn bij de volledige renovatie van uw dak en maken van uw zolderruimte een volwaardige (extra) ruimte. Bovendien hebt u recht op een pak interessante premies bij het isoleren van uw dak, ook hier staan we u bij met raad en daad. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

MUUR EN GEVELISOLATIE

Wanden, muur en gevelisolatie behoort eveneens tot ons takenpakket. Net zoals uw dak isoleren, zorgt een goede wandisolatie voor het behoud van warmte in uw kamers en geniet u van een aangename, constante temperatuur in de woning.

 

Wij geven u graag het gepaste advies en komen met een plan van aanpak op maat van uw project. Contacteer ons vandaag nog met uw vraag, we geven u volledig vrijblijvend ons advies!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info