Gyprocwerken

gryprocwerken-bvq-links
gryprocwerken-bvq-rechts-2
gryprocwerken-bvq-rechts-1
SCHEIDINGS-, EN VOORZETWANDEN

Wenst u uw ruimtes anders of opnieuw in te delen? Dan zijn gyprocwanden de ideale oplossing. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze isolerend of brandwerende afgewerkt worden. Ze laten u toe uw ruimtes efficiënt in te delen. Er kunnen eveneens deuren en/of ramen ingewerkt worden in de wanden.

 

Ook voorzetwanden bieden een pak voordelen. Ze zijn ideaal om muren die in mindere staat zijn opnieuw tot een nette en verzorgde muur om te toveren. Bovendien kan eveneens de nodige isolatie geplaatst worden tijdens de werken en kunnen stopcontacten of ventilatie bijgeplaatst worden.

Bij BVQ staan we in voor een hoogwaardige afwerkingen en staan garant voor een correcte prijs-kwaliteit.

VERLAAGDE PLAFONDS

Ook voor de plaatsing van verlaagde en valse plafonds in gyproc bent u bij BVQ aan het juiste adres. Doorheen de jaren hebben we een pak ervaring en specialisatie opgebouwd.

De valse plafonds kunnen op iedere gewenste hoogte geplaatst worden en eventueel afgewerkt met inbouwspots of ventilatie. Ze zijn ook ideaal om uw elektrische kabels of leidingen in weg te werken. Contacteer ons gerust voor een voorstel op maat!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info